СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вітаємо команду СДЮСШОР U-14.

Шановні вболівальники ужгородського СДЮСШОР, нам приємно, повідомити, що команда СДЮСШОР U-14 в рамках 18-го туру ДЮФЛ України здобула важку та важливу перемогу на виїзді проти ФК «Львів» з рахунком 1:0. Перемогу нашим хлопцям приніс результативний удар Годі Дмитра. Сам поєдинок був надзвичайно важким, ужгородці могли забити й більше. Хороші моменти були в Чепканича Олександра, Немеша Мирослава та також в Годі Дмитра. Завдяки цій перемозі команда СДЮСШОР U-14 забезпечила собі остаточне 2-ге місце в турнірній таблиці. Це безумовно успішний результат.
Керівництво та колектив СДЮСШОР вітає тренера Миколу Фанту та гравців команди СДЮСШОР U-14 з високим місцем у турнірній таблиці, це успіх для всієї нашої школи. Ми бажає переможного результату у матчах плей-офф за право участі у фінальній частині ДЮФЛ України.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Микола Фанта : «Чесно кажучи цей матч був дуже важкий та емоційний, але ми змогли здобути важливу перемогу і я за це дуже вдячний своїм підопічним. Зараз у нас вирують позитивні емоції, адже ця звитяга забезпечила нам високе 2-ге місце. Відзначу, що з понеділка ми розпочинаємо підготовку до надзвичайно відповідальних матчів плей-офф. »