СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР у важкому матчі поступився ФК “Львів”.

Фотозвіт матчу ТУТ !
25- го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі останнього 17-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 вдома приймали гостей із ФК «Львів». У другому матчі на футбольне поле вийшли гравці вікової категорії U-17.
Спочатку матчу активнішими були львів’яни, але ближче до середини першого тайму ужгородці вирівняли гру. А на 30-ій хвилині господарі взагалі повели в рахунку. Коваль Станіслав завдяки прекрасним індивідуальним діям протягнув м’яч на 20 метрів і вивів пасом Дочинця Романа на побачення з воротарем. Роман вдало реалізував момент пробивши в дальній від воротаря кут.
Відразу на початку другого тайму гості зуміли вирівняти паритет на табло. Однак за декілька хвилин Мердєєв Вадим небезпечно пробивав з 18-ти метрів, воротар гостей зафіксував мяч. А на 63-ій хвилині гості вийшли вперед Матусевич Володимир записав гол на свій рахунок. За хвилину до закінчення матчу ужгородці мали чудовий шанс для другого голу. Коваль Станіслав сильно пробивав з 20-ти метрів і м`яч уже летів в сітку воріт, але на останньому рубежі захисник гостей заблокував цей удар.
Гра завершилась перемогою ФК “Львів” з рахунком 2:1.