СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР проводить набір до команд старших вікових категорій.

ЄДИНОЮ КОМАНДОЮ ДО НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ !
Ужгородський СДЮСШОР проводить набір хлопчиків до футбольних команд вікових категорій U-16(2003 р.н.) U-15(2004 р.н.) U-14(2005 р.н.) U-12(2006 р.н.). Для професійного розвитку гравців у нашій школі є всі необхідні та відмінні умови, а саме : Ігрове поле,  два поля для проведення навчально-тренувальних занять, поля з пісочним та з опілковим покриттям для проведення тренувань з фізичної та технічної підготовки гравців, гімнастичний та тренажерний зали, наші тренери-викладачі регулярно відвідують спеціалізовані семінарі та підвищують свою тренерську кваліфікацію у ліцензійних центрах Федерації футболу України. Окрім цього, вихованці СДЮСШОР проводять свої тренування на новенькому полі стадіону “Авангард” зі штучним покриттям останнього покоління, яке нещодавно було здано в експлуатацію. Для детального ознайомлення із інфраструктурою СДЮСШОР пропонуємо зайти за цим посиланням.
Також наголошуємо, що ужгородська СДЮСШОР тісно співпрацює з угорським професійним клубом”Варда” Кішварда, який грає у Вищій лізі Угорщини, це дає можливість найкращим вихованцям СДЮСШОР потрапити до цієї команди або ж до інших європейських клубів. Вихованці нашої школи є гравцями професійних українських та європейських клубів.
Наші команди стабільно приймають участь у фінальних частинах чемпіонату ДЮФЛ України, та здобувають найвищі місця на престижних міжнародних та українських турнірах. Гравці команд СДЮСШОР U-17, U-16, U-15 та U-14, які приймають участь в чемпіонатах ДЮФЛ України та ДЮФЛ Закарпатської області навчаються в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів. Це прекрасний навчальний заклад в якому для учнів СДЮСШОР створені всі необхідні умови для комфортного та якісного навчання, проживання, харчування та проведення навчально-тренувального процесу. Саме учні Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат щороку демонструють найкращі показники в Закарпатській області зі здачі ЗНО. На території школи є гуртожиток з усіма зручностями в якому живуть учні з усіх куточків Закарпатської області та навіть України, їдальня в якій всі учні обідають на великій перерві, а учні, які проживають в гуртожитку отримують повноцінне чотирьох разове харчування. Також для проведення навчально-тренувальних занять на території школи є чудове поле зі штучним покриттям, та новий спортивний зал. Приємно констатувати, що до кінця 2019-го року має бути зданий в експлуатацію сучасний басейн.
Тому, якщо ваш синочок мріє стати професійним футболістом відразу приводіть його до нас на тренування, адже головна мета наших тренерів-викладачів окрім футбольних якостей, це виховання у молодих хлопчиків чесності, порядності, толерантності та відчуття командного духу.
Для уточнення деталей про місце, дату, та час переглядів просимо звертатись за телефонами тренерів :
  1. Вікова категорія : U-16(2003 р.н.). Тренер – Пахомов Денис Олександрович,                      моб. тел.: 095-663-09-09. Перегляд відбудеться 17-го червня.
  2. Вікова категорія : U-15(2004 р.н.). Тренер – Вайданич Тарас Васильович,                            моб. тел.: 095-422-99-89.
  3. Вікова категорія : U-14(2005 р.н.). Тренер – Фанта Микола Андрійович,                           моб. тел.: 095-135-91-49.
  4. Вікова категорія : U-13(2006 р.н.). Тренер – Дьордь Вадим Іванович,                               моб. тел.: 066-501-33-50.