СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 здобув бронзові медалі на турнірі пам’яті Віктора Асланяна.

З 11-го по 13-те червня на львівському стадіоні “Україна”, проходив щорічний турнір пам’яті Віктора Асланяна. Змагання проводились серед гравців вікової категорії U-9 (2010 р.н.). Цього року у турнірі прийняло участь 12 команд, які були поділені на 2 групи, серед учасників була і наша команда СДЮСШОР U-9.
До вашої уваги результати матчів нашої команди на груповій стадії :
СДЮСШОР- “Динамо” Львів 1:0
Голи у складі СДЮСШОР : (Федоров Ілля)
СДЮСШОР-“Тризуб” Львів 4:0
Голи у складі СДЮСШОР : (Русин Марк 2,Терпак Костянтин, Стегура Михайло)
СДЮСШОР- “Рух” Винники 3:2
Голи у складі СДЮСШОР :(Русин Марк , Боклаганич Ілля, Федоров Ілля)
СДЮСШОР- “Клуб Лева” Львів 0:0
СДЮСШОР- Галичина-2 Львів 3:0
Голи у складі СДЮСШОР : (Бєлов Андрій 2, Стегура Михайло)
СДЮСШОРівці вдало провели груповий етап, і пройшли до півфіналу змагань, де зустрілись із фаворитом турніру львівськими “Карпатами”. Господарі здобули перемогу з рахунком 5:1, єдиний гол у складі нашої команди забив Федоров Ілля.
У матчі за третє місце підопічні Михайла Стегури впевнено обіграли команду зі Львову “Клуб Лева”  3:1. Рузультативними ударами у складі нашої команди відзначились : (Бєлов Андрій 2, Федоров Ілля).
Відзначимо, що гравця СДЮСШОР U-9 Кертеса Юрія визначили найкращим гравцем турніру.
Тренер команди  СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура: «Сезон вийшов напруженим і досить продуктивним. Цей турнір був завершальний перед канікулами. На цих змаганнях відчувалась важкість у діях з м’ячем, трохи не вистачало легкості в рухах, та швидкості в прийнятті рішення. Однак, результат якого ми добились на цьому турнірі, на мою думку, цілком заслужений.
Хотів би також відмітити таких гравців, як : Русин Марк, Федоров Ілля, Бєлов Андрій, Боклаганич Ілля, Паладі Данієль, Пасько Самуель, Стегура Михайло, Мамченко Володимир, Терпак Костянтин, Шевчук Петро, Гацюк Віктор, Маргарян Армен, Плавайко Олександр, Дупин Михайло та Русин Кирил, а загалом всі наші гравці приклали багато зусиль для досягнення цього результату».