СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-8 виграв Всеукраїнський турнір “Кубок Верховини”.

З 18-го по 19-те червня в Іршаві проходив Всеукраїнський турнір “Кубок Верховини”, у якому прийняло участь 10 команд, які були поділені на 2 групи.
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-8:
СДЮСШОР – Бронька   6:0
СДЮСШОР – ДЮСШ Берегово   8:2
СДЮСШОР – “Сузір’я” Свалява   1:1
СДЮСШОР – Сільце   8:0
Підопічні В’ячеслава Пінковського вдало провели груповий етап і кваліфікувались до наступного раунду змагань. У півфінальному матчі наші вихованці перемогли рівненський “Дубно” з рахунком 6:3. А ось у фінальному матчі ужгородці здобули впевнену перемогу над свалявським “Сузір’ям” з рахунком 3:1.
Гравці СДЮСШОРу стали кращими у деяких номінаціях. Організатори змагань визначили кращим нападником – Калинича Дивіда, а кращим гравцем турніру був визнаний – Ковач Микола.
Тренер команди СДЮСШОР U-8 В’ячеслав Пінковський : “Я задоволений командою, адже дітки за короткий проміжок часу при спекотному літньому сонці провели багато матчів і якість нашої гри в кожному матчі була на належному рівні. Було помітно, що хлопчики дуже старались і цей сезон ми закінчили на переможній ноті. Особливо мені приємно, що в цьому сезоні ми здобули перемоги у всіх трьох турнірах в яких брали участь, ми будемо й надалі дуже старатись щоб ця позитивна статистика продовжувалась. Хочу подякувати діткам за самовіддачу та волю до перемоги і керівництву школи та нашим батькам за підтримку. ”