СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 здобув золоті медалі у Міжнародному турнірі “Friends Cup”.

Фотозвіт з поїздки у Болгарію дивіться ТУТ ! 
СДЮСШОР U-11 взяв участь у Міжнародному турнірі “Friends Cup”, який проходив у болгарському місті Камчія з 19-го по 23-тє червня. У змаганнях прийняло участь 8 команд з України, Узбекістану, Болгарії та Молдови.
У груповій стадії СДЮСШОР U-11 зіграв такі матчі :
СДЮСШОР- “Кагул” Молдова 3:0
СДЮСШОР – “Юніор” Київ 0:0
СДЮСШОР – “ХФТІ” Харьков 6:0
Завдяки вдало проведеному груповому раунду ужгородці кваліфікувались до півфіналу, де зустрілись із вишгородською “Чайкою”. Основний час матчу завершився нічиєю 1:1, тож переможця визначила серія пенальті у якій вдалішими були підопічні Юрія Шукаля.
У фінальному поєдику СДЮСШОРівці грали прти “Локомотива” із Узбекістану. Матч вийшов напруженим, видовищним та багатим на голи, адже основний час завершився нічиєю 3:3. У серії післяматчевих пенальті наші вихованці були точнішими і здобули перемогу з рахунком 3:1.
Таким чином, СДЮСШОР U-11 здобув золоті медалі Міжнародного турніру “Friends Cup”.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Юрія Шукаля, гравців команди СДЮСШОР U-11 та їхніх батьків з переможним результатом на Міжнародному турнірі “Friends Cup”. 
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Юрій Шукаль : ” У першу чергу хочу відзначити прекрасні умови та чудову організацію турніра. У вільний від матчів час, діток розважали аніматори, проживання і харчування теж було на чудовому рівні, футбольні поля на яких проводились матчі були якісні. Ми дуже корисно провели час у Болгарії, нам вдалось і відпочити і зіграти ряд поєдинків проти дуже хороших, якісних команд, до прикладу команда з Узбекістану з якою ми грали у фіналі на мою думку не гірша, ніж наші українські гранди. Однак мої підопічні у всіх матчах продемонстрували якісний та змістовний футбол. Важкими для нас вийшли матчі півфінальної та фінальної стадії, але хлопчики зуміли продемонструвати волю до перемоги і заслужено перемогли. “