СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-8 переміг на Міжнародному турнірі “Varda Cup”

11-го серпня команда СДЮСШОР U-8 (2012 р.н.) перебувала в угорському містечку Кішварда, де прийняла участь у Міжнародному турнірі “Varda Cup”. Всього на турнірі було 8 команд-учасників.
До вашої уваги результати матчів групового етапу команди СДЮСШОР :
СДЮСШОР – “Varda” Кішварда 0:2 
СДЮСШОР – ФК “Минай” 3:0 
Голи у складі СДЮСШОР : Понзель Максим (2), Плієнко Михайло.
СДЮСШОР – ФК “Берегвідейк” Берегово 5:0
Голи у складі СДЮСШОР : Понзель Максим (3), Плієнко Михайло, Богдан Іван.
Ужгородці успішно кваліфікувались до півфіналу змагань, де перемогли румунську команду “Kinder Carei” з рахунком 4:1, чудову результативність в тому матчі продемонстрував Понзель Максим, який забив 4 голи.
У фінальному поєдинку наші хлопці грали проти господарів “Varda” Кішварда. Навідміну від матчу групового етапу між цими командами, перемогу здобули підопічні Антона Предчука з рахунком 2:0. Результативні удари на рахунку Понзеля Максима, та Плієнко Михайла. 
Таким чином СДЮСШОР U-8 здобув золоті медалі, а наш гравець Понзель Максим отримав приз від організаторів за кращого бомбардира турніру. Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Антона Предчука, гравців команди СДЮСШОР U-8 та їхніх батьків з переможним результатом на Міжнародному турнірі “Varda Cup”. 
Тренер команди СДЮСШОР U-8 Антон Предчук : “Не дивлячись на спекотну погоду, яка була в день турніру дітки продемонстрували хорошу змістовну гру, як в захисті так і в атакувальній лінії. Я цілком задоволений підопічними і переможним результатом на цих змаганнях.”