СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР поступився ФК “Львів”

Фотозвіт матчу ТУТ!
7-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 1-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали однолітків із ФК «Львів». У другому матчі на полі зустрілись гравці молодшої вікової категорії U-14.
Початок матчу був рівним, обидві команди не спішили бігти «стрімголов» у атаку з перших хвилин. На жаль, рахунок у матчі відкрили львів’яни. Під час швидкої контратаки, Александр Арсен завдав результативного удару.
У другому таймі підопічні Вадима Дьордя значно активніше почали атакувати. На початку другого тайму наш нападник Немєцков Микита, мав декілька шансів для голу, але забити не вдалось. Натомість гості знову під час контратаки забили другий свій гол. У середині другого тайму СДЮСШОР отримав стовідсотковий шанс для взяття воріт. На жаль, Бойчук Ігор з одинадцятиметрової позначки влучив у перекладину.
Фінальний свисток зафіксував перемогу львів’ян з рахунком 2:0, хоча по-правді кажучи, ужгородці у другому таймі мали вдосталь гольових моментів, щоб як мінімум звести матч до нічиєї. На жаль, підвела реалізація.