СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР на останній хвилині втратив перемогу.

Фотозвіт матчу ТУТ!
7-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 1-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали однолітків із ФК «Львів». Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16.
Вже на першій хвилині ужгородці могли відкривати рахунок. Крільо Юрій вибіг на побачення з воротарем, пробив в дальній від кіпера кут, але м’яч влучив у стійку воріт. Вже в самому кінці першого тайму Ковчар Ігор, втік від захисників і вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем, тим самим вивів свою команду вперед. Перший тайм закінчився перемогою СДЮСШОРу 1:0.
У другому таймі гості більш активніше атакували, однак підопічні Тараса Вайданича вправно грали в захисті, а при потребі наш воротар Лабатій Валентин надійно грав на останньому рубежі. Також ужгородці намагались контратакувати. В одній з таких контратак Крільо Юрій обіграв двох опонентів і пробив в дальній кут, але воротар львів’ян зумів відбити удар. Матч наближався до свого завершення, але вже на 5-ій доданій хвилині гості зуміли забити гол.
Таким чином, СДЮСШОР був надзвичайно близький до перемоги, однак м’яч забитий на останній хвилині приніс гостям нічию 1:1.