СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. Безгольова гра СДЮСШОРа та “Прикарпаття”.

14-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 2-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали однолітків із Івано-Франківського «Прикарпаття». Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17.
Матч розпочався досить рівно. Перший напівмомент був створений на 13-ій хвилині. Півзахисник СДЮСШОР Мамедов Арзуман з 20-ти метрів небезпечно пробивав, але м’яч оминувся з штангою воріт. Гості також декілька разів турбували нашого воротаря з середньої дистанції, однак Лісняк Віталій зіграв надійно. Найреальніший шанс в ужгородців щоб відкрити рахунок був на 40-ій хвилині. Гравці СДЮСШОР вивели Мотичку Олександра на ударну позицію з 7-ми метрів, однак наш гравець на жаль, влучив у штангу воріт.
На початку другого тайму той таки Мотичка Олександр, знову вийшов на побачення з воротарем і знову не зміг його переграти. Найцікавіша частина гри була саме в кінці матчу. Спочатку гольовий момент мали гості, коли після метушні у штрафному майданчику, гравець «Прикарпаття» пробивав з 10-ти метрів, але м’яч пролетів значно вище воріт. А вже на 3-ій компенсованій арбітром хвилині Попович Іван вийшов віч-на-віч з воротарем, але кіпер гостей і в цей раз зумів вийти переможцем в дуелі. Це був справжній стовідсотковий момент, який міг принести перемогу нашим хлопцям.
Як підсумок нульова нічия між СДЮСШОР та «Прикарпаттям».