СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР мінімально поступився “Прикарпаттю”

05-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 5-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Першими традиційно на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16.
В цілому перший тайм був рівний. Кожна з команд створила по одному небезпечному моменті. Спочатку на 28-ій хвилині після помилки воротаря гостей, Петро Гарапко мав чудовий шанс щоб відкрити рахунок, але захисник його випередив і відвів небезпеку. Гості відповіли під кінець першого тайму, Сімановський Віталій після навісу з кутового головою пробивав, але м’яч пролетів трохи мимо воріт.
В середині другого тайму гості зуміли відкрити рахунок. Арбітр матчу призначив м’яко кажучи суперечливий штрафний удар у бік воріт ужгородців. Позарук Іван з дальньої відстані сильно пробив, на жаль, наш воротар з цим пострілом не зміг впоратись. Після пропущеного голу СДЮСШОРівці активніше почали атакувати. Водночас емоцій та жорстких зіткнень в ці хвилини було дуже багато, арбітр матчу продемонстрував аж 5 червоних карток. В кінці матчу паритет на табло міг бути зрівняний. Крижан Іван зі штрафного удару небезпечно пробивав, але круглий пролетів трохи над перекладеною воріт.
Фінальний свисток зафіксував перемогу гостей з рахунком 1:0.