СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР мінімально поступився “УФК-Карпатам”

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!

 

19-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 7-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали львівські «УФК-Карпати». У другому матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16.
Перший небезпечний момент у матчі створили СДЮСШОРівці. Після прострілу з правого флангу Прокоп`єв Андрій пробивав по воротах, кіпер відбив, але на жаль, Бобик Костянтин не зміг добити м’яч вже в порожні ворота, захисник його випередив і відвів небезпеку від воріт. За декілька хвилин гості, відкрили рахунок в матчі. Після навісу з лівого флангу, наш воротар Бойко Станіслав не зміг зафіксувати м’яч у власних руках і нападник зелено-білих Гаврилиця Іван у порожні ворота відправив м’яч.
На початку другого тайму з боку СДЮСШОР було декілька загострюючих навісів, які на жаль, не призвели до небезпечних ударів. В середині тайму Білошицький Сергій прострілив на Бобика Костянтина, який з 6-ти пробив мимо воріт.
На жаль, ті небезпечні моменти, які були у наших гравців реалізувати не вдалось і СДЮСШОР поступився з мінімальний рахунком 1:0.