СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР поступився “Волині”

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
9-го листопад на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 11-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали ФК «Волинь» з Луцька. У другому матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-14.
Початок матчу виявився за волинянами, саме вони на 2-ій хвилині відкрили рахунок в матчі. Ближче до середини тайму ужгородці зуміли вирівняти гру. На 24-ій хвилині після навісу з кутового, Пушкарьов Олексій виграв боротьбу та наніс удар, але м’яч пролетів мимо воріт.
Початок другого тайму був дуже схожим на початок першого, адже саме на 39-ій хвилині гості забили свій другий гол. Після пропущеного голу ужгородці активізувались і створили декілька небезпечних моментів. На 45-ій хвилині Вашкеба Юрій, протягнув м`яч через всю середину поля і віддав чудовий пас на Нємєцкова Микиту. Микита вибіг на побачення з воротарем, але на жаль, реалізувати цей момент не зміг. На 52-ій хвилині Бобик Костянтин випередив захисника, але пробити воротаря «Волині» з гострого кута, хоч і з 4-ох метрів не зумів. Також слід відзначити, Герца Володимира, який вийшов на поле у другому таймі. Володимир чудово ввійшов у гру і нерідко організовував атаки своєї команди. Під кінець матчу той таки Герц Володимир мав прекрасну нагоду для взяття воріт. Після його удару з 16-ти метрів круглий влучив у перекладину воріт.
На жаль, матч так і закінчився перемогою гостей, хоча у другому таймі ужгородці мали декілька можливостей, щоб змінити рахунок.