СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 прийняв участь у Міжнародному турнірі “Дитячі мрії-2019”

Фотозвіт турніру дивіться ТУТ !
З 22-го по 24-те листопада в Ужгороді проходив Міжнародний турнір  “Дитячі мрії-2019”. У турнірі прийняло участь 20 команд, які були поділені на 4 групи. Серед учасників був і наш СДЮСШОР U-9 (2011 р.н.). За підсумками жеребу СДЮСШОРівці потрапили до групи “А”.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-9 у груповій стадії:
СДЮСШОР – «Ураган» Івано-Франківськ   2:1
СДЮСШОР – ФК «Lemberg» Львів   10:0
СДЮСШОР – FSG-12 Ужгород    2:3
СДЮСШОР – «Метеор» Ужгород   1:0
 
За підсумками групового етапу наші вихованці посіли 2-ге місце і потрапили до наступного раунду змагань. Ужгородці у матчі проти ФК “Львів” зіграли в нічию 1:1, однак програли у серії післяматчевих пенальті. У наступному матчі СДЮСШОРівці поступились із рахунком 3:1 “Зінедіну” і були змушені грати матч за 7-ме місце. У тій грі підопічні В`ячеслава Пінковського теж потерпіли поразку від ФК “Минай” із мінімальним рахунком 1:0 
Тренер команди СДЮСШОР U-9 В’ячеслав Пінковський : “Груповий етап ми провели досить впевнено, адже з 4 матчів здобули 3 перемоги. Однак, в наступній стадії ми потрапили на майбутнього чемпіона цього турніру. Я вважаю, що ми як то кажуть “дали бій” львів`янам і поступились тільки в серії післяматчевих пенальті. В наступних матчах я дав можливість пограти всім діткам, адже головне завдяння, щоб всі отримали достатньо ігрової практики. Однак, після цього турніру ми зробимо відповідні висновки, тому, що не всі дітки відповідають потрібному рівню і ми будемо проводити селекцію. Я хочу подякувати батькам за їхню підтримку та керівництву школи за те, що стараються забезпечити нас всім необхідним під час змагального та навчально-тренувального процесу.”