СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 посів 6-те місце у міжнародному турнірі на честь О. Філіпа

Фотозвіт турніру дивіться ТУТ !
З 20-го по 22-ге грудня в ужгородському краї проходив турнір на честь Олександра Івановича Філіпа. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-11 (2009 р.н.) прийняло участь 32 команди, які були поділені на 9 груп. Серед учасників були одразу дві наші команди, це СДЮСШОР U-11 та СДЮСШОР U-10, які грали проти старших на рік суперників.
До вашої уваги пропонуємо результати групової стадії команди СДЮСШОР U-10 :

Під час першого групового етапу підопічні Михайла Стегури кваліфікувались до наступного раунду змагань у якому ужгородці продемонстрували чудовий результат і з успішним показником 4 залікові бали посіли 1 місце в групі :

У фінальний день турніру наші вихованці потрапили до категорії команд, які змагались за 1-6 місце. У першому матчі ужгородці поступились ДЮСФШ Ніжин-2 з мінімальним рахунком 1:0. У наступній грі СДЮСШОР U-10 поступився з рахунком 3:1 старшим на рік одноклубникам. У заключному матчі наші вихованці грали матч за 5-те місце проти виноградівського “Севлюша”. Основний час матчу завершився нічиєю 1:1, а ось в серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці “Севлюша”.
Тож в підсумку СДЮСШОР U-10 посів 6-те місце у міжнародному турнірі на честь О. Філіпа.  
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Михайло Стегура : “Скажу відверто, що до цього турніру в нас не було якоїсь спеціальної підготовки. Навпаки, після насиченого змаганнями року, дітки відпочили декілька днів, а після, у звичайному тренувальному режимі підходили до змаганнь. Звичайно порадувало те, що з усіма командами ми зіграли на рівних. Також мені сподобалась гра захисної лінії нашої команди. Важливим фактом для нас є те, що ми в семи матчах з восьми, забивали голи і продемонстрували непогану результатинвість. Під час цього турніру всі дітки дуже старалися і за це я їм дуже вдячний!”