СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 посів друге місце у Міжнародному турнірі “Varda Cup”

25-го січня в в угорському містечку Кішварда проходив Міжнародний турнір  “Varda Cup”. У турнірі прийняло участь 8 команд зі Словаччини, Румунії, Угорщини та України.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-9 у груповій стадії:
СДЮСШОР – «Кіндер» (Карей)    1:1
СДЮСШОР – «Ювентус» (Кошице)   2:0
СДЮСШОР – МФА  (Мукачево)  4:1
 
За підсумками групового етапу наші вихованці потрапили до півфіналу, де зустрілись із місцевою командою “Varda”. У тому матчі ужгородці продемострували характер і здобули перемогу 2:1. У фінальному поєдинку СДЮСШОРівці зустрілись із мукачівською МФА. Основний час матчу закінчився нічиєю, а ось в серії післяматчевих пенальті вдалішими були гравці МФА.
Таким чином, СДЮСШОР посів друге місце у Міжнародному турнірі  “Varda Cup”. Також слід, відзначити, що приз найкращого бомбардира турніру отримав гравець СДЮСШОР Давид Калинич.
Тренер команди СДЮСШОР U-9 В’ячеслав Пінковський : “Минулого року ми здобули перше місце на цьому турнірі і чесно кажучи, цього року нам хотілось знову перемогти, але на жаль, не вдаслось. Я вважаю, що у фінальному матчі нам не вистачило холоднокровності при завершальній стадії атак, адже гольових моментів було вдосталь.  У цілому я задоволений підопічними, я намагався дати пограти всім діткам. Відзначу, що за рівнем якості гри мені найбільше сподобався наш півфінальний матч проти місцевої команди.”