СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 посів третє місце на Міжнародному турнірі “Varda Cup”

15-го лютого  в угорському містечку Кішварда проходив Міжнародний турнір  “Varda Cup”. У турнірі прийняло участь 8 команд зі Словаччини, Румунії, Угорщини та України, які були поділені на 2 групи.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-10 у груповій стадії:
СДЮСШОР – МФА Мункач-2        4:0
СДЮСШОР – Varda-А  Kisvarda   0:0
СДЮСШОР – FC Kassa Kosice    4:1
 
За підсумками групового етапу наші вихованці потрапили до півфіналу, де зустрілись із румунською командою SC Plimob. Основний час матчу завершився  нічийним рахунком 1-1, але на жаль, в серії післяматчевих пенальті румунські футболісти були влучнішими.  У матчі за 3-тє місце СДЮСШОР протистояв місцевій команді Varda-B. Підопічні Михайла Стегури здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0 та завоювали комплект бронзових нагород. 
Також, слід зазначити, що найкращим бомбардиром турніру став гравець СДЮСШОР U-10 Махайло Стегура, який забив 8 голів.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Михайло Стегура  :” Це був наш перший турнір у новому році. Тренувальний процес, тривав 3 тижні і ось нарешті дітки отримали ігрову практику. За один змагальний день ми зіграли 5 матчів. Сподобалось, що кожен з гравців виходив на ігровий майданчик з великим бажанням та відповідальністю до своїх обов’язків під час гри. В цілому, враховуючи цей післясвятковий період я задоволений самовіддачею та в деяких моментах змістом гри.”