СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. Немецков приносить перемогу СДЮСШОРу.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
30-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі перенесеного 1-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали команду «Покрова» зі Львова. У другому матчі зустрілись команди вікових категорій U-15.
Перший тайм розпочався з великої кількості боротьби в центральній частині поля, ближче до середини першого тайму підопічні Миколи Гібалюка зуміли взяти м’яч під свій контроль і почали будувати змістовні атаки. Перший небезпечний момент було створень на 15-ій хвилині. Герц Володимир чудово пробивав з лівого флангу, однак м’яч влучив у перекладину воріт. За декілька хвилин СДЮСШОР зумів відкрити рахунок в матчі. Потужний удар з-за меж штрафного майданчика вийшов у Немєцкова Микити. Крім цього ужгородці створили йще декілька перспективних нагод, які не увінчались взяттям воріт.
У другому таймі СДЮСШОРівці тримали гру під контролем і були ближчими до свого другого голу ніж львів’яни до першого. Однак, голів у цьому матчі більше ніхто не забивав і СДЮСШОР здобув перемогу з мінімальним рахунком 1:0.