СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР перемагає Покрову

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
30-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі перенесеного 1-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали команду «Покрова» зі Львова. Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли команди вікових категорій U-17.
СДЮСШОР значно активніше розпочав гру і це принесло свої плоди. Вже на 7-ій хвилині Пономарь Максим вдало пробив штрафний удар і відкрив рахунок у матчі. На 15-ій хвилині гості залишись в меншості. Рус Максим вибігав на побачення з воротарем, однак досить грубо був збитий захисником «Покрови». Арбітр матчу без вагань вилучив захисника. Виконувати стандартне положення взявся той таки Пономарь Максим. Він знову продемонстрував чудову точність і відправив м’яч прямо в дев’ятку воріт львів’ян. Підопічні В’ячеслава Пінковського не зупинялись і вже за декілька хвилин забили 3-ій гол. Іванчик Руслан невідпорно пробив з 25-ти метрів. З переконливою перевагою 3:0 ужгородці пішли на перерву.
У дебюті другого тайму гості зуміли скоротити відставання. Бобик Матвій майстерно виконав штрафний удар і м’яч від перекладини влетів у дев’ятку воріт. Після цього ужгородці створили декілька стовідсоткових моментів, які на жаль, не зуміли реалізувати. Шанси для взяття воріт були у Крижана Івана, Селеша Крістіана та Руса Максима. Замість забитого голу ужгородці пропустили другий м’яч. Результативним ударом відзначився Гурячков Мар’ян.
Голів у цьому матчі більше не було, тож СДЮСШОР святкує перемогу з рахунком 3:2.