СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. Впевнена звитяга СДЮСШОРа над Прикарпаттям

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
18-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 7-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали команду ФА “Прикарпаття” (Івано-Франківськ). У другому матчі на поле вийшли команди вікових категорій U-14.
На правах господарів СДЮСШОР активніше розпочав гру і вже на 7-ій хвилині Андрейко Іван  міг забивати гол. Він з-за меж штрафного майданчика пробивав по воротах, але м’яч в лічених сантиметрах оминув стійку. В середині першого тайму ужгородці створили йще один гольовий момент. Вереш Ростислав  віддав пас на Андрейко Івана, останній завдав удару з гострого кута, але влучив у перекладину.
У другому таймі нарешті почались голи. На 38-ій хвилині Шокарєв Матвій сильним ударом відправив м`яч в сітку воріт. Ужгородці не зупинились і вже через декілька хвилин подвоїли перевагу.  Андрейко Іван пройшов по лівому флангу та виконав націлений простріл на Івасія Андрія, останній в один дотик націленим ударом відзначився у воротах суперника. Перевага підопічних Анатолія Деревлянки була очевидною. За 3 хвилини до закінчення матчу СДЮСШОР поставив крапку в цьому матчі. Попадич Володимир проявив чудові індивідуальні дії, обіграв опонента та віддав пас на Русина Юрія, який вдало та результативно замкнув цей простріл.
Отож, переконлива перемога СДЮСШОРа з рахунком 3:0.