СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. Прикра нічия між СДЮСШОРом та Прикарпаттям

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
18-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 7-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали команду ФА “Прикарпаття” (Івано-Франківськ). Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли команди вікових категорій U-16.
Підопічні Миколи Фанти активно розпочали гру. Вже на 5-ій хвилині Вільховий Андрій на пару з Годьою Дмитром створили небезпечний момент, але реакція воротаря гостей врятувала від пропущеного голу. На 9-ій хвилині знову небезпечний момент біля воріт “Прикарпаття”. Після метушні у штрафному майданчику м’яч відскочив до Штоня Дениса, який сильно пробив, але круглий пролетів над дев’яткою воріт.“Прикарпаття” свою гру побудувало від захисту та декілька разів вибігали у швидкі контратаки, однак захист ужгородців без проблем ліквідовував небезпеку.
З самого старту другого тайму СДЮСШОР почав активно підбирати ключики до воріт “Прикарпаття”. Активними на полі були Годя Дмитро, Вільховий Андрій, Безик Едуард, Пімінов Мирослав. Ужгородці повністю домінували на футбольному полі, декілька небезпечних ударів з-за меж штрафного майданчика завдав Безик Едуард, але кіпер гостей Лесів Євген завдяки карколомним стрибкам неодноразово рятував свою команду від пропущених голів.
На жаль, СДЮСШОРівцям не вистачило холоднокровності та рішучості на завершальній стадії атак, також чудова гра воротаря гостей забезпечила нічийний результат матчу 0:0.