СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 здобув золоті медалі на XIII турнірі на честь О. Філіпа

26-го грудня в спорткомплексі “Зінедін” проходив 13-ий турнір на честь Олександра Івановича Філіпа. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-10 (2011 р.н.) прийняло участь 13 команд, які були поділені на 3 групи. Серед учасників були одразу дві наші команди, це СДЮСШОР U-10 та СДЮСШОР U-9, які грали проти старших на рік суперників.
До вашої уваги пропонуємо результати групової стадії команди СДЮСШОР U-10 :
СДЮСШОР – FSG 12   3:1
СДЮСШОР – Минай  1:1
СДЮСШОР – Zinedine 12  2:1
З результатом у 7 залікових балів наші вихованці посіли перше місце в групі та пройшли до чвертьфіналу. У тому поєдинку СДЮСШОР U-10 грав проти молодших на один рік одноклубників. Напружена та безкмпромісна гра обох СДЮСШОРівських команд закінчилась нічиєю 1:1. Однак в серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці команди СДЮСШОР U-10. У півфінальному матчі підопічні В`ячеслава Пінковського впевнено здолали “Зінедін” з рахунком 3:0. У фінальному поєдинку ужгородцям протистояв “Фаворит” із Великого Березного. У напруженому матчі наші вихованці зуміли здобути переможний результат (2:1).
Як підсумок, СДЮСШОР U-10 здобув золоті медалі на XIII турнірі на честь О. Філіпа. Інша наша команда СДЮСШОР U-9 здобула теж не поганий результат та посіла 5-те місце. Також зазначимо, що організаторами змагань було визначено нашого гравця Костянтина Кулика найкращим гравцем турніру.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-10 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 В`ячеслав Пінковський “Нам було дуже приємно приймати участь у цьому турнірі. Хочу сказати, що в дитинстві я тренувався під керівництвом Олександра Філіпа і це дійсно професіонал з великої букви. А на рахунок турніру скажу, що зараз в усіх нас хороший настрій від цієї перемоги, адже на змаганнях були якісні суперники і ми задоволені, що вдалось посісти перше місце. Дітки в кожному матчі старались задля переможного результату. “