СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 посів друге місце на XIII турнірі на честь О. Філіпа

26-го грудня в спорткомплексі “Зінедін” проходив 13-ий турнір на честь Олександра Івановича Філіпа. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-11 (2010 р.н.) прийняло участь 12 команд, які були поділені на 3 групи. Серед учасників був СДЮСШОР U-11.
До вашої уваги пропонуємо результати групової стадії команди СДЮСШОР U-11 :
СДЮСШОР – Zinedine  4:0
СДЮСШОР – Минай  0:1
СДЮСШОР – Олімп  0:1
З результатом у 3 залікові бали наші вихованці пройшли до чвертьфіналу, як найкраща третя команда в групі.
У 1/4 наші вихованці перемогли ужгородський “Олімп” з рахунком 3:2. У півфіналі СДЮСШОРівці зустрілись із командою “Свалява-2”. Основний час матчу закінчився нічиєю, а вже у серії післяматчевих пенальті ужгородці були влучнішими. Фінальний матч підопічним Михайла Стегури довелось грати з першою командою “Сваляви”. З самого стартового свистка гра у СДЮСШОРівців не пішла, як підсумок перемога “Сваляви” 5:0.
Таким чином, СДЮСШОР U-11 посів 2-ге місце на турнірі на честь Олександра Івановича Філіпа. Крім того організаторами змагань було визначено нашого гравця Кертеса Юрія найкращим нападником турніру.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Михайло Стегура : ” В цілому я задоволений цим турніром і тим як мої підопічні його провели. У кожному матчі дітки старались демонструвати комбінаційний та атакувальний футбол. На жаль, мушу визнати, що фінальний поєдинок команда провалила. Висновки з цієї поразки ми з гравцями неодмінно зробимо, щоб у майбутньому таке не повторювалось.”