СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 відвідав новий спортивно-реабілітаційний центр стадіону “Спартак”.

Сьогодні команда СДЮСШОР U-10, яка до речі, два дні назад виграла престижний турнір на честь Олександра Філіпа, відвідала новенький спортивно-реабілітаційний центр та музей футболу імені Йожефа Сабо. Нагадаємо, що ці об`єкти входять до Програми Президента України «25 спортивних магнітів» і все це знаходиться на території стадіону “Спартак” на якій і базується ужгородський СДЮСШОР.
Екскурсію юним гравцям та їхнім батькам проводив директор СДЮСШОР Вадим Дьордь. Судячи з реакції діток та батьків, побачене їм дуже сподобалось, зокрема батьки гравців відзначали хорошу якість виконаних робіт та прекрасні умови для відновлення футболістів.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 В`ячеслав Пінковський : “Я рахую, що дуже важливо є те, що на території стадіону “Спартак” є такий чудовий спортивно-реабілітаційний центр. І для якісного відновлення гравців є все необхідне, як то кажуть : “поруч під боком”.”
Батько одного з гравців команди СДЮСШОР U-10 Владислав Повханич : “Дітки повинні знати своїх кумирів та героїв в лице. І це чудово, що на території стадіону “Спартак” є музей футболу імені Йожефа Сабо, а юні гравці в будь-який зручний момент можуть детально ознайомитись із біографією славетного закарпатського футболіста та тренера. До речі, ми з сином вже були у цьому музеї на його відкритті і нам навіть вдалось зробити світлину із Йофешом Сабо. Також, нам всім дуже сподобався сучасний спортивно-реабілітаційний центр у якому є все необхідне для якісного відновлення футболістів після важких матчів та тренувань. Саме це є дуже важливим фактором для професійного розвитку гравців.”