СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Сергій Булеца відвідав музей футболу імені Йожефа Сабо на стадіоні «Спартак».

Чемпіон світу U-19, гравець команди Прем’єр Ліги України СК «Дніпро-1», вихованець СДЮСШОР Сергій Булеца побував на стадіоні «Спартак», де оглянув музей футболу імені Йожефа Сабо та новозбудований спортивно-реабілітаційний центр. Під час огляду об‘єкту Сергій неодноразово відзначав чудову інфраструктуру стадіону «Спартак» та все необхідне спорядження для якісного відновлення фізичного стану футболістів. Також, Сергій подарував у музей футболу свою іменну футболку.
Гравець СК «Дніпро-1» Сергій Булеца : «Враження від побаченого чудові! Я дуже радий, що вихованцям СДЮСШОР побудовано сучасний спортивно-реабілітаційний центр. Коли я навчався в цій школі таких умов, на жаль, не було. Зараз для дітей створені всі необхідні умови для відновлення фізичного стану футболістів і діткам залишається тільки наполегливо тренуватись і розвиватись у спорті. Музей мені також сподобався, юні футболісти можуть приходити та ознайомлюватися з біографією відомих закарпатських футболістів та тренерів. 
У клубі в мене все добре. Наразі у нас відпустка до 9-го січня. Зараз головне посилено тренуватись на майбутніх зборах, щоб досягти хорошого та якісного рівня нашої гри.»