СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 перемагає на турнірі “FST Ukraine Cup”

З 27-го по 28-ме лютого в спорткомплексі “Зінедін” проходив дитячий турнір “FST Ukraine Cup”. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-10 (2011 р.н.) прийняло участь 12 команд, які були поділені на 3 групи. Серед учасників була команда СДЮСШОР U-10.
До вашої уваги пропонуємо результати групової стадії команди СДЮСШОР U-10 :

 

З максимальною кількістю балів наші вихованці кваліфікувались до наступного групового раунду змагань :

 

У поєдинках другого групового раунду СДЮСШОР здобув перше місце і пробився до фінального матчу. Матч за перше місце виявився напруженим та безкомпромісним, однак СДЮСШОРівці продемонстрували волю до перемоги та здобули звитягу над командою FSG-2012 з рахунком 2:1.
Як підсумок, СДЮСШОР U-10 здобув золоті медалі на дитячому турнірі “FST Ukraine Cup”. Також зазначимо, що організаторами змагань було визначено наших гравців Кулика Костянтина кращим нападником турніру та Ковача Миколу найкращим гравцем турніру.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В`ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-10 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 В`ячеслав Пінковський : “На цих змаганнях були якісні суперники і ми задоволені, що нам вдалось посісти перше місце. Я хочу подякувати батькам діток за їхню палку підтримку у кожному матчі, та гравцям за те, що в кожному матчі старались демонструвати свої найкращі якості. “