СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-16. СДЮСШОР сильніший за ФА “Тернопіль”

6-го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись перенесені матчі 5-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали ФА “Тернопіль” (Тернопіль). Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли команди вікових категорій U-16.
Уже в дебюті матчу ужгородцям вдалось відкрити рахунок. Відзначився Юришинець Назар. СДЮСШОР продовжував домінувати і в середині першого тайму Дік Максим та Юришинець Назар мали стовідсоткові шанси для взяття воріт, але на жаль, не реалізували їх.
У другому таймі СДЮСШОР продовжував володіти ігровою ініціативою. На 47-ій хвилині Юришинець Назар не зумів результативно завершити вихід віч-на-віч з воротарем. Згодом, Гомонай Василь дуже небезпечно пробивав з 16-ти метрів, м’яч на жаль, пролетів над дев’яткою воріт. Гості також декілька разів відповідали гострими контр випадами, але захисна лінія ужгородців вдало відводила небезпеку від власних воріт.
Фінальний свисток арбітра, зафіксував не легку, але важливу перемогу СДЮСШОРа над прямим конкурентом за вихід до фінальної частини ДЮФЛ України.