СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР завершили свої виступи у чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття.

Команди СДЮСШОР  провели заключні матчі в рамках чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. Пропонуємо вам ознайомитись із результатами зіграних матчів :
Змагання серед команд  вікової категорії U-15 :
МФА “Мункач”  U-14 –  СДЮСШОР U-14     1:1
Команда СДЮСШОР U-14, яка більшість своїх матчів проводила проти старших на один рік суперників, закінчила змагання із результатом 12 залікових балів та посіла 6-те місце у турнірній таблиці.
Змагання серед команд вікової категорії U-13 :
МФА “Мункач”   U-13 –  СДЮСШОР U-13           1:0
Команда СДЮСШОР U-13, із показником 22 залікових бали посіла третю сходинку у турнірній таблиці.
Змагання серед команд вікової категорії U-12 :
У цій віковій категорії виступають 2 наші команди це : СДЮСШОР U-12 (гравці 2009 р.н.) та СДЮСШОР U-11 (гравці 2010 р.н.). Обидві наші команди успішно кваліфікувались до чверть фіналу ДЮФЛ Закарпаття.
Результати чверть фінальних матчів команд СДЮСШОР :
СДЮСШОР 09 –  ФК “Минай”  09   1:1 (пен. 4:3)
СДЮСШОР 10 –  “Локо” Ужгород   1:3
Команда СДЮСШОР U-9 у пів фінальному матчі впевнено здолала ДЮСШ Виноградів з рахунком 6:2. У матчі за золоті нагороди підопічні Матвія Бобаля зустрілись із ужгородським “Локо”. СДЮСШОРівці вдало розпочали фінальну зустріч і першими відкрили рахунок у матчі. Згодом, “Локо” зумів вирівняти паритет на табло. А вже у серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці “Локо”. Отож, СДЮСШОР U-9 посів друге місце у цьогорічному чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття.
 
Змагання серед команд вікової категорії U-10 :
У цій віковій категорії участь брала команда  СДЮСШОР U-9 (2012 р.н.), яка також грала проти старших на один рік суперників. В результаті наші вихованці посіли 6-те місце і набрали 74 бали.