СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР здобув розгромну перемогу над “Соколом”.

27-го червня, СДЮСШОР стартував у цьогорічному розіграші Кубка Закарпатської області.  Наші вихованці розпочали ці змагання відразу із другого етапу протистоянням проти команди із Першої ліги чемпіонату Закарпатської області ФК “Сокіл” Кінчеш. 
Початок матчу був досить рівним. Обидві команди команди створили декілька напівмоментів, але безрезультатно. Ближче до завершення тайму команда гостей значно підсіла у фізичному плані і СДЮСШОРівці цим вправно скористались. Рахунок у матчі на 35-ій хвилині відкрив Селеш Крістіан. За декілька хвилин Кобеляш Ігор вдало виконав одинадцятиметровий удар. Крапку у першому таймі поставив Повхан Іван, який вдало завершив сольний прохід та простріл Годі Дмитра. У другому таймі перевага СДЮСШОРу була йще очевидніша і як наслідок йще 4 голи влетіли у ворота команди із Кінчеша. Результативним ударами у другій половині гри відзначились : Селеш Крістіан, Дік Максим (2) та Маюр Ігор.
Фінальний свисток арбітра зафіксував над впевнену перемогу СДЮСШОР з рахунком 7:0. У цьому протистоянні, також буде зіграний йще матч-відповідь, дату та час якого ми повідомимо згодом.
Дорослі. СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Сокіл» (Кінчеш)    7:0
Голи у складі СДЮСШОР : Селеш Крістіан (2), Кобеляш Ігор, Повхан Іван, Маюр Ігор, Дік Максим (2).