СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ Україна U-17. Важлива перемога СДЮСШОРа у принциповому матчі.

3-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 5-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали вінницьку “Ниву”. Першими на футбольний газон вийшли команди вікових категорій U-17.
Матч обіцяв бути дуже цікавим, адже обидві команди ведуть боротьбу за найвищі місця у турнірній таблиці. В першому таймі не було багато гольових моментів, команди грали досить обережно. Кінцівка тайму була за СДЮСШОРом. На 41-ій хвилині Юришинець Назар пройшов по правому флангу та був збитий захисниками гостей, арбітр без роздумів вказав на позначку. Пенальті взявся виконувати Кобеляш Ігор, але воротар «Ниви» зумів парирувати удар нашого капітана. СДЮСШОР все ж таки зумів відкрити рахунок на 44-ій хвилині. Після навісу з кутового Дік Максим ефектним ударом у стрибку через себе відправив м’яч у сітку воріт.
На початку другого тайму СДЮСШОР подвоїв свою перевагу. Проти Діка Максима було порушено правила у штрафному майданчику гостей. На цей раз пенальті бив Напуда Валентин і на щастя, вдало його виконав. За декілька хвилин ужгородці отримали дві абсолютно необов’язкові червоні картки і залишок матчу були змушені грати від оборони задля збереження переможного результату і це в наших гравців чудово виходило. Вінничани зуміли скоротити відставання вже на 92-ій хвилині.
Отож, перемога підопічних Миколи Фанти з рахунком 2:1 у важливому матчі проти вінницької “Ниви”.