СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-8 посів друге місце на всеукраїнському турнірі «За майбутнє покоління»

З 15-го по 17-те жовтня  в Ужгороді проходив всеукраїнський турнір з футболу «За майбутнє покоління». У турнірі прийняло участь 16 команд (гравці 2014 р.н.) серед яких були і вихованці нашої школи СДЮСШОР U-8.
 
У груповому етапі СДЮСШОР впевнено посів перше місце набравши максимальну кількість 9 балів. У наступному турнірному раунді СДЮСШОР переміг FGS-15 (3:2) та FGS- сині (3:0), та поступився команді FGS- білі (5:4). Ці результати вивели СДЮСШОРівців у півфінал змагань. У цьому матчі підопічні В`ячеслава Пінковського перемогли СК “Бердичів” (2:1). У фінальному поєдинку нашим вихованцям протистояла команда FGS- білі, а сам матч завершився перемогою FSG з рахунком 6:2.
Отож, за підсумками змагань команда СДЮСШОР U-8 посіла 2-ге місце на всеукраїнському турнірі «За майбутнє покоління». Також варто відзначити, що приз кращого захисника турніра отримав Цибик Артем, а кращого бомбардира Мигалина Олексій.

 
Тренер команди СДЮСШОР U-11 В’ячеслав Пінковський : “Це був наш перший турнір і результат в цілому не поганий. Дітки у кожному матчі дуже старались проявити свої найкращі здібності. Ми продовжуємо займатись додатковою селекцією і наберати здібних хлопчиків до команди.”