СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати команд СДЮСШОР у 10-му турі ДЮФЛ України.

7-го листопада команди ужгородського СДЮСШОР зіграли матчі 10-го туру чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України. У цьому турі нашим командам протистояла команда АФ “Минай”. Матчі представників вікових категорій U-17 та U-15 були зіграні в Ужгороді на стадіоні “Авангард”, а команди вікових категорій U-16 та U-14 грали у смт. Середнє.
До уваги огляди зіграних матчів : 
U-17. СДЮСШОР (Ужгород) – АФ Минай   1:1
Перший тайм пройшов при досить рівній грі. Рахунок у матчі відкрили господарі. на 17-ій хвилині захисники Миная порушили правила у штрафному майданчику проти Годі Дмитра. Пенальті вдало реалізував Кобеляш Ігор. За декілька хвилин гості зуміли відновити паритет на табло, також завдяки пенальті. У другому таймі ігровою перевагою на полі повністю володіли СДЮСШОРівці. Гравці “Миная” були змушені відбивати численні атаки підопічних Миколи Фанти. На 56-ій хвилині після навісу з правого флангу Напуда Валентин з близької відстані пробивав головою, але м`яч пролетів мимо воріт. Згодом, Кобеляш Ігор потужним ударом з стандартного положення влучив у хрестовину воріт. На жаль, СДЮСШОР так і не зумів реалізувати бодай одну нагоду і матч закінчився нічийним результатом 1:1.
U-15. СДЮСШОР (Ужгород) – АФ Минай   2^0
Початок матчу був за СДЮСШОРом і саме завдяки активній грі господарів рахунок був відкритий на 12-ій хвилині. Результативний удар завдав Шпірь Едуарда. Ужгородці не зупинялись і продовжували атакувати. Активними були : Калинич Іван, Феєр Даніель та Шпірь Едуард. У другому таймі ситуація на полі не змінилась, СДЮСШОР продовжував підбирати ключики до воріт суперника і все ж таки добився свого вже у кінці зустрічі. Шпірь Едуард майстерно головою пробив у противохід воротарю. Отож, 2:0 впевнена перемога підопічних Анатолія Деревлянки. 

 

 

U-16. АФ Минай  – СДЮСШОР (Ужгород)   4:1
Гол у складі СДЮСШОР : Богдан Дмитро.
 
U-14. АФ Минай – СДЮСШОР (Ужгород)  2:0