СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати команд СДЮСШОР у 11-му турі ДЮФЛ України.

14-го листопада команди ужгородського СДЮСШОР зіграли матчі 11-го туру чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України. У цьому турі СДЮСШОРу протистояли команди ДЮСШ “Буковина” (Чернівці) та ФК “Рух” (Львів). Матчі представників вікових категорій U-16 та U-14 були зіграні в Ужгороді на стадіоні “Авангард”, а команди вікових категорій U-17 та U-15 грали у Львові.
До уваги огляди зіграних матчів : 
U-16. СДЮСШОР (Ужгород) – ДЮСШ “Буковина” (Чернівці)   3:0
У першому таймі було багато боротьби, в основному вся гра точилась у центральній частині поля гольових моментів майже не було. Однак, на 40-ій хвилині чи не єдиний гольовий шанс ужгородці втілили у гол. Після метушні у штрафному майданчику м`яч відскочив до Бобико Костянтина і той з близької відстані переправив його у сітку воріт. У другому таймі перевага господарів була значно відчутнішою і це вилилось у забиті голи. Спочатку на 49-ій хвилині Фенинець Тимофій подвоїв перевагу ужгородців. Згодом, Горват Даніель забив третій гол і поставив крапку у матчі. Як підсумок переконлива перемога підопічних Миколи Гібалюка з рахунком 3:0.  
U-14. СДЮСШОР (Ужгород) – ДЮСШ “Буковина” (Чернівці)   2:2
СДЮСШОРівцям вдалось першим у матчі відкрити рахунок у грі. Завдяки швидкій контратаці Гелебранцев Назар вибіг на побачення з воротарем і вдало реалізував цю нагоду. Початок другого тайму був за “Буковиною”, гості активно атакували і все ж таки забили два голи у наші ворота. Після пропущених м`ячів ужгородці перехопили ініціативу. Завдяки атакувальним потугам СДЮСШОРівці змогли зрівняти рахунок. Зразкова атака правим флангом вилилась у забитий гол. Мийгеш Річард виконав навіс з правого флангу і Журов Андрій в один дотик з лету пробив у протилежний від воротаря кут. До фінального свистка голів більше ніхто не забивав, отож нічия 2:2.
U-17. ДЮСШ “Рух” (Львів)  – СДЮСШОР (Ужгород)   1:1
Гол у складі СДЮСШОР : Напуда Валентин.
 
U-15. ДЮСШ “Рух” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород)  3:1
Гол у складі СДЮСШОР : Вереш Ростислав