СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вихованець СДЮСШОР Ігор Кобеляш підписав професійний контракт із ФК “Варда”

27-го січня вихованець ужгородського СДЮСШОР Ігор Кобеляш підписав свій перший професійний контракт із клубом Вищої Ліги Угорщини ФК “Варда” Кішварда. Це підписання свідчить про те, що вихованці нашої школи чудово себе зарекомендовують у професійних командах України та Європи. Керівництво СДЮСШОР вітає Ігоря Кобеляша із цим трансфером і бажає перспективному футболісту швидкого професійного зростання та багато вдалих матчів у новому клубі. Школі ужгородського СДЮСШОР дуже приємно, що нашими вихованцями постійно цікавляться відомі клуби України та Європи, адже це свідчить про планомірну, якісну та правильну підготовку всіх гравців СДЮСШОР.
Тренер команди СДЮСШОР U-17 Микола Фанта : “Ігор був багаторічним капітаном та справжнім лідером нашої команди як на полі так і у роздягальні. Невипадково таким футболістом цікавилися вже «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк), «Рух» (Львів). Я дуже радий за Ігоря і бажаю йому, щоб це було тільки початком його вдалої професійної кар`єри футболіста. Я впевнений, що він буде прогресувати і з нього виросте чудовий гравець, адже в нього для цього є все необхідне. Загалом Ігор із дуже хорошої команди (гравці 2005 року народження), де є ще 7–8 гравців, які можуть у найближчому майбутньому також підписати свої перші контракти. Принаймні якщо так станеться, то я не здивуюся.”
Також, нам вдалось поспілкуватись із Ігорем Кобеляшом.
Вихованець СДЮСШОР Ігор Кобеляш : “В мене зараз дуже приємні враження від підписання цього контракту. Вважаю, це хорошим кроком у моїй кар`єрі. Наразі я з нетерпінням чекаю початок зборів із новою командою, які плануються 19-го лютого у Туреччині. Я хочу подякувати директору СДЮСШОР Дьордю Вадиму Івановичу за його вагомий вклад у розвиток школи та всім тренерам з якими я зростав як футболіст. Взагалі СДЮСШОР це команда за яку я грав з 5-ти років і саме навчання в цій школі дозволило потрапити мені до професійного футболу. Я рахую, що у СДЮСШОР створені відмінні умови для професійного зростання футболістів, потрібно тільки старанно займатись футболом. Особливу вдячність, хочу висловити своїм партнерам по команді з якими ми протягом останніх років здобули безліч перемог на футбольних полях та тренеру нашої команди Фанті Миколі Андрійовичу під керівництвом якого я провів чудові 5 років.”