СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР став новою сім’єю для багатьох юних футболістів та футболісток з всієї України.

Фотозвіт із тренувань команд СДЮСШОР дивіться ТУТ !
Як ми вже нещодавно повідомляли ужгородський СДЮСШОР відновив навчально-тренувальний процес. Це рішення виявилось своєчасним та правильним. Адже у цей надзвичайно важкий для нашої держави час, дуже важливо для діток на деякий час забути про всі жахіття війни і провести з користю та несамовитим бажанням футбольне тренування. До речі відразу зазначимо, що для дирекції нашої школи безпека діток є понад усе. Саме тому під час повітряної тривоги у місті Ужгород тренування призупиняються і тренери, гравці та їх батьки негайно відправляються у надійні під трибунні приміщення стадіонів.
У минулій статті ми запрошували до наших лав всіх футболістів та футболісток з різних куточків України, які тимчасово опинились в Ужгороді у зв`язку з військовими діями. Нам приємно констатувати, що дуже багато бажаючих відгукнулись на нашу пропозицію і зараз вони тренуються з командами СДЮСШОР. Двері СДЮСШОР відкриті для всіх хлопчиків та дівчат без обмежень. Нам вдалось завітати на тренування до наших команд і поспілкуватись поближче із гостями ужгородської СДЮСШОР, почути їхні враження від перебування в місті Ужгород та відвідування тренувань у нашій школі.
Під час тренування команди СДЮСШОР U-8 (2014 р.н.) ми познайомились із молодими батьками Сергієм та Юлією, які приїхали до нас із міста Ірпінь, що на Київщині. Вдома їхній син тренувався в ФК «Динамо» Київ  :  «В Ужгород ми приїхали у перші дні війни, а саме 26-го лютого. Нам дуже подобається Ужгород, місто комфортне та гостинне.  Коли ми дізнались, що СДЮСШОР відновив футбольні тренування то відразу привели нашого синочка на стадіон «Спартак». Нам дуже сподобалась інфраструктура та чудові умови для тренувань. Для діток створені  прекрасні умови для тренувань на полях з трав’яним та штучним покриттям. У Києві у багатьох команд немає таких якісних умов. Головне, що дитина з величезним бажанням ходить на тренування. Після війни плануємо повернутись додому, адже там у нас власна квартира, хоча я повторюсь, що Ужгород нам дуже сподобався.»

На іншому тренуванні команди СДЮСШОР U-9 (2013 р.н.) ми поспілкувались із паном Русланом. Він із сім’єю приїхав з Харкова : «В Ужгород ми приїхали приблизно три тижні тому і деякий час приходили до тями після того жаху, який був у Харкові. Потім дізнались, що СДЮСШОР запрошує всіх бажаючих діток з інших міст на тренування і з радістю скористались такою можливістю. Вдома мій син грав за місцевий «Металіст» тож нам є з чим порівнювати. У СДЮСШОР є дуже хороші умови для тренувального процесу. Моєму сину все дуже подобається.»

Згодом ми відвідали тренування жіночої команди СДЮСШОР, де тренуються юні дівчата 2011-2013 р.н. Там ми познайомились із пані Марією з міста Запоріжжя, яка постійно приводить свою доньку на тренування : «Чесно кажучи нам в Ужгороді дуже подобається. У вас дуже гарне місто та доброзичливі люди. Команду СДЮСШОР нам порадив наш тренер у Запоріжжі, саме вона розповіла про вашу школу і потім ми знайшли всю інформацію в інтернеті, зідзвонились із тренером Анастасією і так долучились до тренувань. Нас відразу дуже приємно вразили якісні футбольні поля на стадіоні «Спартак». Також було незвично, бачити, що у дівчат абсолютно безкоштовно є якісне екіпірування та футбольний інвентар. До прикладу у Запоріжжі за це все ми платимо з батьківських кишень. Одним словом ми дуже задоволені, що ходимо на тренування до СДЮСШОР. »

Ми також відвідали тренування старших вікових груп СДЮСШОРу, де є багато футболістів з інших міст. На тренуванні команди СДЮСШОР U-14 (2008 р.н.) ми поспілкувались із юним футболістом Давідом, який приїхав з столиці та грав за команду ФК «Динамо» Київ. : «Коли я вирішив приєднатись до тренувальних занять ужгородського СДЮСШОР то не очікував, що тут буде настільки якісна футбольна інфраструктура і тренувальний процес у нашій команді проходитиме на високому, професійному рівні. Тому я дуже задоволений, що підтримую свою форму у лавах СДЮСШОР.»

 

На тренуванні СДЮСШОР U-11 (2011 р.н.) ми познайомились із пані Тетяною. Її сім’я приїхала до нас аж із селища Мирна Долина, що на Донеччині: «Нам в Ужгороді дуже подобається, місто комфортне та спокійне. Ми вже багато разів сюди приїздили, адже в мене тут проживає брат і після початку повномасштабної війни ми відразу знали, що приїдемо в Ужгород. У футбольному плані ми в захваті від умов. Навіть мій син неодноразово казав, що він сумує за своїми друзями та одноклубниками, але не сумує за футбольними полями, бо у СДЮСШОР вони значно кращі і тренуватись одне задоволення.»
У нашій школі на сьогоднішній день займається близько 100 хлопчиків та дівчат, які вимушено переїхали в Ужгород. Отож, як бачимо СДЮСШОР став для багатьох батьків та їх дітей тимчасовою, а можливо в майбутньому і новою футбольною сім’єю.