СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР взяли участь у обласному юнацькому турнірі серед дівчат “пам`яті Олени Надь, Ірини Яшко та Сабіни Крупки”

30-го вересня команди СДЮСШОР взяли участь у обласному юнацькому турнірі серед дівчат “пам`яті Олени Надь, Ірини Яшко та Сабіни Крупки”. Змагання проводились по двом віковим категоріям : дівчата 2003-2006 р.н. та дівчата 2011-2013 р.н. Ігри проходили по коловій системі. 
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР  ( дівчата 2003-2006 р.н.) :
СДЮСШОР – ФК “Верховиночки” Міжгір’я    1:0
СДЮСШОР – “Боржава” Довге    7:0
СДЮСШОР – ФК “Нарцис” Хуст   3:0
В результаті підопічні Крістіни Костевки завдяки стовідсотковому переможному результату завоювали золоті нагороди. Організатори змагань  визначили кращим гравцем турніру вихованку СДЮСШОР Малош Юлію та найдосвідченішим гравцем турніру Лукачину Анастасію.
Тренер команди СДЮСШОР (дівчата 2003-2006 р.н.) Крістіна Костевка : ” Я задоволена результатом турніру, адже нам вдалось його виграти. Також мушу зазначити, що дівчатка деколи робили позиційні помилки під час гри. Напевно дається взнаки брак ігрової практики. Одним словом нам є над чим працювати. Попри все відзначу, що дівчата дуже старались і грали самовіддано не дивлячись на досить важкі погодні умови.”
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР  ( дівчата 2011-2013 р.н.) :
СДЮСШОР – ФК “Верховиночки” Міжгір’я    3:2
СДЮСШОР – ФК “Нарцис” Хуст   0:10
За підсумком зіграних матчів підопічні Анастасії Сірмай здобули 6 балів і посіли друге місце на турнірі. Організатори змагань  визначили кращим нападником турніру вихованку СДЮСШОР Сіданич Юлію.
Тренер команди СДЮСШОР (дівчата 2011-2013 р.н.) Анастсія Сірмай : “Турнір на мою думку, пройшов чудово, навіть попри погану погоду, адже весь день падав дощ. Я дуже переживала, щоб діти сильно не змокли, і не простудилися. Стосовно турніру, то я дуже задоволена своїми дівчатками, це їх перший турнір, де вони  змагаються не один проти одного , як зазвичай на тренуваннях, а проти опонентів. Їм було байдуже на той дощ, вони дуже хотіли грати, віддавалися на повну, що не може не тішити. Ще раз хочу подякувати дівчаткам за самовіддачу, наші головні перемоги попереду. І хочу привітати наших старших дівчат під керівництвом тренера Костевки Кристини, які здобули сьогодні золоті нагороди.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренерів Костевку Крістіну та Анастасію Сірмай, їхніх підопічних з чудовим результатом на турнірі “пам`яті Олени Надь, Ірини Яшко та Сабіни Крупки”.