СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команда СДЮСШОР завоювала срібні медалі на Всеукраїнському турнірі пам`яті Федора Варги.

З 19-го по 20-те листопада в Ужгороді на стадіоні “Авангард” проводився Всеукраїнський турнір серед дівчат пам’яті Федора Золтановича Варги. У змаганнях прийняло участь 4 команди : ФК «Янтарочка» Львівська область, ДЮСШ № 3 Івано-Франківськ, футбольна академія м. Тернопіль та наші вихованки СДЮСШОР Ужгород.
У першому своєму матчі нашим дівчатам протистояла досвідчена команда із Першої Ліги України  ФК «Янтарочка». Гравці СДЮСШОРу не побоялись грізного суперника і продемонстрували відкриту та сміливу гру. Як підсумок, завдяки дублю Каріни Леспух перемогу святкувала команда СДЮСШОР з рахунком 2:0.
У фінальному поєдинку СДЮСШОР зійшовся проти ДЮСШ № 3 з Івано-Франківська. Матч виявися напруженим. Обидві команди намагались продемонструвати максимум своїх можливостей, однак футбольна вдача була на боці гостей, які святкували перемогу з мінімальним рахунком 1:0.
Як підсумок підопічні Крістіни Костевки посіли друге місце на турнірі пам`яті Федора Варги. Також зазначимо, що організатори змагань визнали наших футболісток : Софію Гайданку – кращим воротарем та Каріну Леспух кращим гравцем турніру. Окрему нагороду кращого тренера отримала наставниця СДЮСШОРу – Крістіна Костевка.
Тренер команди СДЮСШОР Крістіна Костевка : ” Я задоволена тією грою, яку продемонстрували мої підопічні на цьому турнірі. Потрібно враховувати, що нам протистояли по справжньому сильні та досвідчені команди. Не дивлячись на це дівчата не знітились і грали у такий футбол про який ми з ними і домовлялись. Впродовж турніру я спостерігала як у дівчат вдало виходило взаємодіяти на футбольному полі. І це мене дуже тішило. Не даремно ми так старанно тренуємось. У фінальному матчі нам на жаль трохи не вистачило футбольної вдачі та наполегливості для перемоги. Я хочу подякувати своїм підопічним за їхню самовіддану гру на цих змаганнях. “