СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

В Ужгороді відбувся благодійний матч на підтримку ЗСУ

27-го листопада на ужгородському стадіоні “Авангард” відбувся благодійний матч на підтримку ЗСУ. Головною метою заходу було зібрати якомога більше коштів на потреби військових, які героїчно боронять нашу країну. Зазначимо, що до збору коштів долучилась велика сім`я СДЮСШОР. Вихованці нашої школи разом із батьками прийшли на стадіон та придбали квитки, гроші з яких будуть передані військовим.
Учасниками матчу були відомі співаки, шоумени, колишні професійні футболісти, тренери та військові. Серед найвідоміших імен були : Мирон Маркевич, Євген Селезньов, Тарас Михалик, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Станіслав Медведенко, Василь Вірастюк, КилимМен із гурту «Kalush», Катерина Нікітіна, та багато інших відомих особистостей нашої держави. До учасників матчу також приєдналися голова Закарпатської ОВА Віктор Микита і його заступники Ігор Шинкарюк та Василь Іванчо. Зазначимо, що перед початком матчу одну з команд на футбольне поле виводили дівчата зі школи СДЮСШОР.
Сам матч завершився дружньою нічиєю 6:6, а найголовніше, що організаторам матчу вдалось зібрати 1.6 млн. гривень. Ці кошти будуть направлені на придбання автівок та дронів для наших захисників.
Колектив СДЮСШОР, наші діти, їхні батьки пишаються Збройним Силам України та висловлюють їм щиру подяку, за те що вони кожного дня мужньо та героїчно захищають нашу державу від окупантів. Саме завдяки нашим воїнам у нас є можливість організовувати такі заходи, а дітки, які навчаються у СДЮСШОР мають можливість займатись улюбленою справою – грати у футбол.