СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 здобув золоті медалі на XV турнірі на честь О. Філіпа

17-го грудня в спорткомплексі “Зінедін” проходив XV турнір на честь Олександра Івановича Філіпа. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-12 (2011 р.н.) прийняло участь 8 команд, які були поділені на 2 групи. Серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-12.
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-12 :
СДЮСШОР – “Минай” 12   0:1
СДЮСШОР – “Олімп”  4:0
СДЮСШОР – “Zinedine” 12  3:0
З результатом у 6 залікових балів СДЮСШОРівцям вдалось посісти перше місце у групі і вийти до фіналу змагань. У фінальному поєдинку нашим вихованцям протистояв ФК “Минай”. Матч виявився досить напруженим, однак підопічні В`ячеслава Пінковського здобули перемогу з рахунком 2:1.
Як підсумок, СДЮСШОР U-12 завоював золоті медалі на XV турнірі на честь О. Філіпа. Також зазначимо, що організаторами змагань було визначено нашого гравця Цигака Віктора найкращим гравцем турніру, а найкращим воротарем турніру визнали – Юрченка Марка.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-12 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 В`ячеслав Пінковський “Нам було дуже приємно приймати участь у цьому турнірі. Змагання були добре організовані. Дітки дуже старались продемонструвати свої найкращі якості і заслужено перемогли у цьому турнірі. Хочу подякувати своїм підопічним за якісну гру, батькам за підтримку і звичайно хочу подякувати нашим ЗСУ, тому, що завдяки їм у нас є можливість займатись улюбленою справою.”