СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 переміг на турнірі на честь Олександра Філіпа.

18-го грудня в спорткомплексі “Зінедін” проходив XV турнір на честь Олександра Івановича Філіпа. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-13 (2010 р.н.) прийняло участь 8 команд, які були поділені на 2 групи. Серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-13.
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-13 :
СДЮСШОР – “Олімп”    5:0
СДЮСШОР – ФК “Свалява”  1:0
СДЮСШОР – ДЮСШ Виноградів  2:0
З максимальним результатом у 9 залікових балів СДЮСШОР посів перше місце у групі і вийшов до фіналу змагань. У фінальному поєдинку нашим вихованцям протистояв Zinedin. Обидві команди дуже хотіли перемогти, внаслідок цього матч виявився безкомпромісним. Все ж таки підопічним Михайла Стегури вдалось здобути перемогу з мінімальним рахунком 1:0. 
Як підсумок, СДЮСШОР U-13 перемагає турнірі на честь О. Філіпа. Також зазначимо, що організаторами змагань було визначено нашого гравця Федорова Іллю найкращим захисником турніру, а найкращим півзахисником турніру визнали – Стегуру Михайла.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Михайла Стегуру, гравців команди СДЮСШОР U-13 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Михайло Стегура “Перед хлопцями було поставлене завдання продемонструвати максимально надійний футбол в захисті та результативний в атаці. Порадувало те, що не пропустили жодного гола за весь турнір і звичайно те, що команда перемогла!
Вдячний хлопцям за самовіддачу, намагання грати в змістовний футбол і за перемогу!
Вдячний Батькам, що підтримують дітей і дають змогу в непростий час для України займатись улюбленою справою! Також, вірю, що для тих батьків, які боронять нашу Державу ця перемога надасть ще більше сил!”