СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 переміг на новорічно-різдвяному турнірі.

23-го грудня у спорткомплексі “Зінедін” проходив новорічно-різдвяний турнір. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-9 (2014 р.н.) прийняло участь 8 команд, які були поділені на 2 групи. Серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-9.
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-9 :
СДЮСШОР – “Спарта” м.Берегово    3:0
СДЮСШОР – “Олімп”  9:0
СДЮСШОР – “Zinedine”   4:1
З максимальним результатом у 9 залікових балів СДЮСШОРівцям вдалось посісти перше місце у групі і вийти до фіналу змагань. У фінальному поєдинку нашим вихованцям протистояв ФК “Сузір`я-15” Свалява. Перемогу у заключному матчі впевнено здобули підопічні В`ячеслава Пінковського  з рахунком 3:0.
Як підсумок, СДЮСШОР U-9 завоював золоті медалі на новорічно-різдвяному турнірі. Також зазначимо, що організаторами змагань було визначено нашого гравця Мигалину Олексія найкращим гравцем турніру, а найкращим бомбардиром турніру визнали – Цибика Артема.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-9 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-9 В`ячеслав Пінковський “Ми продемонстрували на цьому турнірі результативну та змістовну гру. Також вдало діяли у захисті і пропустили тільки 1 гол за весь турнір. Я вітаю хлопчиків із цією перемогою, яка принесе їм хороший настрій напередодні новорічно-різдвяних свят.”