СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 посів друге місце на турнірі “Забий свій гол для перемоги”

З 20-го по 22-ге січня у місті Хуст проходив турнір “Забий свій гол для перемоги”. У змаганнях прийняли участь 12 команд, серед учасників був, і наш СДЮСШОР U-13 (2010 р.н.)
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-13 :
СДЮСШОР – “Боржава” Пилипець    5:0
СДЮСШОР – ФК “Севлюш” Виноградів  1:0
СДЮСШОР – “Зміна Оболонь” Київ    3:0
З максимальним результатом у 9 залікових балів СДЮСШОР посів перше місце у групі і вийшов до півфіналу змагань. У півфінальному поєдинку наші вихованці здолали ФК “Свалява” з рахунком 1:0 і успішно пробились до фіналу. У вирішальному матчі СДЮСШОРівцям протистояв виноградівський “Севлюш”. Матч виявися досить напруженим. Основний час гри зафіксував нічийний результат 2:2. У серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці “Севлюша”, які і здобули перемогу.  
Як підсумок, СДЮСШОР U-13 посів другу сходинку на турнірі “Забий свій гол для перемоги”. Також варто зазначити, що організатори змагань визнали кращим нападником турніру нашого гравця Горбатовського Тімура.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Михайло Стегура ” Перш за все хочу відзначити хорошу сконцентрованість та налаштованість команди на перемогу, яка була у кожному матчі на турнірі. Хлопці показали змістовний та результативний футбол. Звичайно були помилки над якими ми будемо працювати та покращувати свою гру у майбутньому. На жаль, ми зупинились за крок до перемоги, чогось нам не вистачило, чого саме – будем  аналізувати. Всім хлопцям дякую за самовіддачу, гру та результат.”