СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команда СДЮСШОР U-10 отримала повний комплект шкільного екіпірування

Не дивлячись на непрості часи в нашій країні, приємно констатувати, що влада Закарпатськоої області продовжує виділяти кошти для підтримки та розвитку дитячо-юнацького футболу нашого краю.
Команда СДЮСШОР U-10 (хлопчики 2013 р.н.) отримала повний комплект якісного шкільного екіпірування від відомого бренду спортивного одягу “Zeus”, придбаного на кошти ужгородського СДЮСШОР з футболу.
Наші вихованці отримали: Ігрову форму, зимові курточки, шапки, спортивні костюми, тренувальні вітровки та навіть великі рюкзаки.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Пінковський В`ячеслав В’ячеславович : “Хочеться подякувати керівництву школи за надане спортивне екіпірування. Приємно, що керівництво школи, намагається забезпечити команду не тільки інвентарем для тренування, а також одягти діток в однакове екіпірування, так як це і відбувається у професійних клубах. Це безперечно дисциплінує діток, та виховує у них повагу до СДЮСШОР. Всі ці речі дійсно є дуже гарними та якісними, по дітках відразу помітно, що їм все дуже сподобалось.”