СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 проходить навчально-тренувальні збори у Латвії.

СДЮСШОР U-14 (хлопці 2009 р.н.) з 8-го березня перебуває у латвійському місті Даугавпілс, де проходить навчально-тренувальні збори. Крім того, по закінченню зборів у наших вихованців запланований міжнародний турнір, який буде проходити з 17-го по 19-те березня. Згодом ми обов`язково проінформуємо наших читачів, щодо участі СДЮСШОР у цьому турнірі.
Керівництво СДЮСШОР щиро дякує латвійській стороні за сприянні у здійсненні цієї поїздки та за доброзичливий прийом наших хлопців.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Денис Пахомов : “Наше перебування тут розділене на 2 етапи. Спочатку ми з хлопцями старанно та наполегливо тренуємось і проходимо навчально-тренувальні збори які тривають з 8-го по 16 те березня. Потім ми приймемо участь у престижному Міжнародному турнірі, де отримаємо вдосталь ігрової практики. Я хочу подякувати керівництву футбольної академії “Даугавпілс” за теплий прийом . У нас тут хороші умови проживання, харчування та є все необхідне для проведення тренувань. Латвійці відносяться до нас дуже шанобливо і взагалі під час нашого перебування тут ми відчуваємо, що Латвія підтримує нашу країну у боротьбі з російським агресором. Нам постійно висловлюють підтримку. І я хочу подякувати латвійському народу за їхню підтримку України у боротьбі проти окупаційних військ російської федерації.”