СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 перемагає на Міжнародному турнірі “Daugavpils Cup”

Як ми вже раніше писали команда СДЮСШОР U-14 (хлопці 2009 р.н.) з 8-го березня перебувала у латвійському місті Даугавпілс, де проходила навчально-тренувальні збори. По закінченню зборів наші хлопці прийняли участь у Міжнародному турнірі “Daugavpils Cup”. У цих змаганнях прийняли участь 9 команд з Латвії, Литви та України. 
До вашої уваги результати матчів групової стадії команди СДЮСШОР U-14 :
СДЮСШОР U-14 – FC “Daugavpils”    0:1
СДЮСШОР U-14 – FA “Utenis”   4:1
СДЮСШОР U-14 – Vilnius “Vytis”   3:0
СДЮСШОР U-14 – BJFK “Jekapils”   0:1 
З результатом у 6 залікових балів СДЮСШОР посів друге місце у групі і вийшов до півфіналу змагань. У півфінальному поєдинку наші вихованці здолали SK “Super Nova” з рахунком 1:0 і успішно пробились до фіналу. У вирішальному матчі СДЮСШОРівцям протистояла команда-господар турніру FC “Daugavpils”. Матч виявися напруженим та безкомпромісним. Основний час гри зафіксував нічийний результат 0:0. У серії післяматчевих пенальті влучнішими були наші вихованці, які здобули перемогу з рахунком 5:4.  
Як підсумок, СДЮСШОР U-14 завойовує золоті медалі на турнірі “Daugavpils Cup”. Також варто зазначити, що організатори змагань визнали кращим захисником турніру Собко Ігоря, кращим воротарем Вікторова Артура та кращим нападником турніру Угріка Тімура.
Колектив СДЮСШОР вітає тренера Дениса Пахомова, гравців команди СДЮСШОР U-14 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі та бажає Денису Олександровичу та його підопічним професійного зростання та багато перемог на майбутніх змаганнях.  
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Денис Пахомов : “На жаль, у цьому турнірі ми брали участь у неоптимальному складі, однак це не завадило нам здобути переможний результат.  Хлопці згуртувались і в кожному матчі демонстрували максимальну самовіддачу та характер. Груповий етап пройшов досить важко, але на стадії плей-оф команда змогла показати переможну гру, насамперед за рахунок надійної гри в захисті. Хочу подякувати своїм підопічним за самовіддачу, та організаторам змагань за якісно проведений турнір. “