СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 проходить навчально-тренувальні збори у Латвії.

СДЮСШОР U-12 (хлопці 2011 р.н.) з 23-го березня перебуває у латвійському місті Даугавпілс, де проходить навчально-тренувальні збори. Крім того, по закінченню зборів у наших вихованців запланований міжнародний турнір, який буде проходити з 31-го березня по 02-ге квітня. Взагалі програма перебування наших вихованців у Латвії максимально подібна до недавньої поїздки СДЮСШОР U-14.
Колектив СДЮСШОР щиро дякує латвійській стороні за сприяння у здійсненні цієї поїздки та за доброзичливий прийом наших вихованців.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 В`ячеслав Пінковський : “На даний момент ми повністю задоволені цією поїздкою. У нас тут хороші умови проживання, харчування та є все необхідне для проведення тренувань. За це все хочу висловити вдячність керівництву футбольної академії “Даугавпілс”. Спочатку у нас з 23-го по 30-те березня тренувальний період. До речі під час цього періоду дітки будуть не тільки тренуватись на футбольному полі, а і відвідувати басейн та льодовий каток. Також, проведемо декілька товариських матчів із латвійськими командами. А 31-го березня у нас розпочинається Міжнародний турнір “Daugavpils Cup” у якому візьмуть участь 10 команд і який буде тривати 3 дні. Програма в нас тут максимально насичена і це чудово.”