СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

На стадіоні “Спартак” пройшов турнір пам`яті Федора Варги.

Фотозвіт турніру дивіться за посиланням !
Відео фрагменти турніру дивіться за посиланням !
1-го квітня в Ужгороді на стадіоні “Спартак” проводився турнір з футболу серед дівчат пам’яті відомого тренера Федора Золтановича Варги. У змаганнях прийняло участь 3 команди : ЗОДЮСШ (дівчата, які були вихованками Федора Варги) , СДЮСШОР Ужгород.-2 (дівчата 2007-2010 р.н.), СДЮСШОР Ужгород.-1 (дівчата 2003-2006 р.н.). Матчі проводились за коловою системою, тобто всі команди зіграли між собою, у випадку нічийних результатів пробивались пенальті. 
До вашої уваги результати зіграних матчів :
ЗОДЮСШ – СДЮСШОР Ужгород.-2   5:5 (серія післяматчевих пенальті 5-6)
СДЮСШОР Ужгород.-1 – СДЮСШОР Ужгород.-2   6:3 
ЗОДЮСШ – СДЮСШОР Ужгород.-1   5:5 (серія післяматчевих пенальті 4-5)
Підсумкові місця :
1- місце : СДЮСШОР Ужгород.-1 (дівчата 2003-2006 р.н.)
2- місце : СДЮСШОР Ужгород.-2 (дівчата 2007-2010 р.н.)
3- місце : ЗОДЮСШ
 
Також зазначимо, що організатори змагань визнали кращим гравцем команди ЗОДЮСШ – Вікторію Рапу, кращим гравцем команди СДЮСШОР Ужгород -2 – Реуську Анастасію, кращим гравцем команди СДЮСШОР Ужгород-1 – Якімчук Катерину. 
Директор СДЮСШОР та співорганізатор турніру Вадим Дьордь : “30-го березня у Федора Золтановича був би його день народження і тому ми вирішили зробити такий міні-турнір, щоб вшанувати його пам’ять. Ми всі дуже сумуємо за ним.  Я радий, що дівчата нас порадували якісною грою і з користю провели час на стадіоні “Спартак”. Також хочу подякувати нашим Збройним Силам України за те, що саме завдяки їм ми сьогодні маємо можливість проводити такі турніри, грати у футбол, та отримувати задоволення від цієї гри.”
Тренер СДЮСШОР та співорганізатор турніру Крістіна Костевка : ” Ми дуже задоволені, що провели цей міні-турнір та вшанували пам’ять нашого любимого тренера Федора Золтановича. Всі дівчатка отримали море задоволення, адже для нас немає нічого кращого ніж провести цілий день за грою у футбол. Перед турніром я наголошувала дівчатам, що сьогодні головне не здобути перемогу, а отримати задоволення від футболу та продемонструвати гарну та якісну гру.  “