СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команда СДЮСШОР WU -15 виходить до чвертьфіналу “Кубку дівочої ліги України” з футболу

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
25-го квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” команда СДЮСШОР WU -15 під керівництвом тренерів Крістіни Костевки та Анастасії Сірмай провели свій другий матч у “Кубку дівочої ліги України” з футболу.
Нагадаємо, що у першому матчі наші дівчата перемогли на виїзді команду ДЮСШ м. Городенка і для успішної кваліфікації до ¼ фіналу нам потрібна була перемога над ДЮСШ №3 м. Івано-Франківськ. Наш противник теж здобув перемогу у першому турі, отож гра обіцяла бути безкомпромісною та напруженою. 
СДЮСШОРівці з самого початку матчу заволоділи територіальною та ігровою ініціативою на полі. Вже на 14-ій хвилині перевагу вдалось перевтілити у забитий гол. Чудові індивідуальні дії Каріни Леспух дозволили їй відкрити рахунок у матчі. На забитому голі наші дівчата не зупинялись і вже на 25-ій хвилині Дарина Чонка подвоїла перевагу СДЮСШОРу. Команди пішли на перерву з рахунком 2:0 на користь господарів. Цей рахунок повністю влаштовував нашу команду і у другому таймі СДЮСШОРівці грали від оборони з періодичним швидким виходом у контратаки. Завдяки впевненій грі у захисті СДЮСШОР зміг утримати свої ворота в недоторканості.
Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував впевнену перемогу СДЮСШОРа з рахунком 2:0. Ця звитяга виводить наших дівчат до чвертьфіналу “Кубку дівочої ліги України”. У цьому матчі СДЮСШОР зустрінеться із командою ПЖФК Карпати м. Львів. Матч відбудеться 4-го травня в Ужгороді на стадіоні “Спартак”.
Колектив СДЮСШОР вітає тренерів Крістіну Костевку та Анастасію Сірмай, гравців команди СДЮСШОР WU-15 з потраплянням до вісімки найкращих команд України у віковій категорії WU-15. 
 
Тренер команди СДЮСШОР WU-15 Крістіна Костевка : “Ми дуже задоволені переможним результатом. Дівчата віддали всі свої сили заради цієї перемоги. Суперник був досить серйозний, але нам вдалось продемонструвати змістовну та комбінаційну гру.  Зараз ми з дівчатами проведемо детальний аналіз цього поєдинку і будемо готуватись до важливого чвертьфінального матчу. “