СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Змучені, але дуже Щасливі !!!

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
Сьогодні на ужгородському стадіоні “Спартак” проводився чвертьфінальний матч “Кубку дівочої ліги України” з футболу у якому команда СДЮСШОР WU -15 під керівництвом тренерів Крістіни Костевки та Анастасії Сірмай приймала ПЖФК “Карпати” з міста Львів.
СДЮСШОРівці з самого початку матчу заволоділи територіальною та ігровою ініціативою на полі. Вже на 4-ій хвилині наші дівчата відкрили рахунок у грі. Результативного удару завдала Івшина Софія, яка відправила м’яч у сітку воріт. На забитому голі наші дівчата не зупинились і продовжували будувати атаки. На 12-ій хвилині відбувся доволі спірний епізоду штрафному майданчику львівських “Карпат”. Нападник СДЮСШОРу Леспух Каріна вийшла один на один з воротарем, обіграла його, однак була  збита кіпером гостей. На жаль, арбітр матчу не призначив стовідсотковий одинадцятиметровий удар. Львівські “Карпати” теж намагалась контратакувати, але наш захист на чолі з Івасько Дариною демонстрував надійну та холоднокровну гру в обороні. У дебюті другого тайму Леспух Каріна отримала йще один шанс відзначитись забитим голом. На цей раз наша нападниця використала його сповна. Каріна отримавши м’яч обіграла захисницю, вибігла на побачення з воротарем і відправила круглого прямо в кут воріт. Перевага СДЮСШОРу зміцнилась. У самому кінці матчу гостям все ж таки вдалось забити гол престижу, однак на більше їх не вистачило. Як підсумок, фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу СДЮСШОР з рахунком 2:1.
Ця звитяга виводить наших дівчат до фінальної частини “Кубку дівочої ліги України”. Фінальна частина пройде 10-12 травня у місті Хуст, у ній змагатимуться 4 найкращі команди України, серед яких буде і наш СДЮСШОР. Це до речі історичний успіх, адже вперше в футбольній історії Закарпаття, команда з нашого краю потрапили до четвірки найкращих команд України і нам у двічі приємніше, що ця команда це – СДЮСШОР !!!
Колектив нашої школи вітає тренерів Крістіну Костевку та Анастасію Сірмай, гравчинь команди СДЮСШОР WU-15 з потраплянням до фінальної частини “Кубку дівочої ліги України”.
Тренер команди СДЮСШОР WU-15 Крістіна Костевка : “Чесно кажучи емоції переповнюють. Ми дуже серйозно готувались з дівчатами до цього матчу, розуміли всю його важливість і знали, що суперник доволі кваліфікований. Дівчата грали з величезним бажанням, боролись за кожен м’яч і справедливо здобули перемогу. Я хочу подякувати команді за самовіддачу, а нашим вболівальникам та керівництву школи за підтримку та віру в нас. Також, хочу подякувати тренерам Фарковцю Михайлу Петровичу та Ізаю Василю Михайловичу за допомогу у селекційній роботі, та Юрію Славіку за якісну підготовку наших голкіперів. “