СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР WU-15 перемогла у Кубку на честь захисниць у Збройних Силах України

29-го траваня на стадіоні у смт. Середнє відбувся Кубок на честь захисниць у Збройних Силах України. У розіграші кубку взяли участь 2 команди це : СДЮСШОР WU-15 та ФК “Хуст” WU-15.
Впевнену перемогу у матчі здобула команда СДЮСШОР WU-15 з рахунком 9:2. У складі нашої команди забитими голами відзначились : Леспух Каріна (5), Івасько Дарина (2), Тахтеріна Вероніка, Сіданич Юлія.
Наші дівчата отримали призи у індивідуальних нагородах. Організатори змагань визнали найкращою захисницею турніру Тереняк Вікторію, найкращою гравчинею турніру Леспух Каріну, найкращьою півзахисницею турніру Івасько Дарину, а також наймолодшою гравчинею турніру Яковлєву Еліну.
Тренер команди СДЮСШОР WU-15 Крістіна Костевка : “Перш за все я хочу подякувати всім нашим захисницям у ЗСУ, які боронять нашу країну, адже саме завдяки їм у нас є можливість проводити такі матчі. Це був досить корисний матч для нас. Дівчата продемонстрували впевнену та результативну гру. Забили багато голів та отримала задоволення від цього матчу. Суперник також показав гідну гру, особливо у першому таймі. Ми дали шанс п’ятьом молодшим дівчатам із команди СДЮСШОР WU-13 і вони також гарно відіграли, одна з них навіть забила гол. “